Η εταιρία Αφοί Πούλου σε συνεργασία με την ΕΚΟ εγγυάται και φέτος ότι το σπίτι σας θα παραμείνει «ζεστό»

Η απότομη αλλαγή του καιρού κάθε χρόνο τέτοια περίπου εποχή μας θυμίζει την ανάγκη να ζεστάνουμε το σπίτι μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις κρύες μέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα που έρχονται. Στις 15 Οκτωβρίου 2019 ξεκινάει για φέτος η περίοδος διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης και η εταιρία των Αδελφών Πούλου είναι ήδη πανέτοιμη να ανταποκριθεί στη ζήτηση και να εξυπηρετήσει τους χιλιάδες «πιστούς» πελάτες της.
«Το πελατολόγιό μας μεγαλώνει διαρκώς. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους προμηθεύουμε με πετρέλαιο θέρμανσης χιλιάδες νοικοκυριά αλλά και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας. Με τους περισσότερους δε, από αυτούς, έχουμε αναπτύξει προσωπική σχέση και είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες τους», μας λέει ο Φώτης Πούλος ο οποίος, μεταξύ άλλων, είναι και ο πρόεδρος του Σωματείου Βενζινοπωλών του νομού Καβάλας.
Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας και στόλο πέντε βυτιοφόρων οχημάτων, η Αφοί Πούλου «ζεσταίνει» τους Καβαλιώτες για πάνω από μισό αιώνα τώρα. Η εταιρία [που ιδρύθηκε το 1966] συνεργάζεται αποκλειστικά με την ΕΚΟ, διασφαλίζοντας όχι μόνον την ποιότητα στο καύσιμο αλλά και τη διαφάνεια και τον έλεγχο κατά τη διάρκεια της παράδοσης της ζητούμενης ποσότητας, αφού εφαρμόζει πιστά το πρωτόκολλο διασφάλισης ποιότητας «ΕΚΟ εγγύηση».

«Οι έλεγχοι ποιότητας αλλά και ασφάλειας τόσο στις εγκαταστάσεις όσο και στις δεξαμενές μας είναι συνεχείς, δεν αφήνουμε τίποτε στην τύχη», επισημαίνει ο κ. Πούλος, προσθέτοντας επίσης πως η εταιρία επενδύει σταθερά στην ενημέρωση και εκπαίδευση τόσο των στελεχών όσο και του προσωπικού. «Η νομοθεσία και οι κανόνες που διέπουν την προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης αλλάζουν διαρκώς και εμείς πρέπει να είμαστε σε θέση να σταθούμε με υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη μας. Για τον λόγο αυτό, ενημερωνόμαστε συνεχώς και εμείς οι ίδιοι, ενώ εκπαιδεύουμε και το προσωπικό μας, το οποίο, άλλωστε, είναι μόνιμο, εξ ου και έχει αναπτύξει μία διαχρονική σχέση εμπιστοσύνη με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται», συμπληρώνει.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η Αφοί Πούλου εξασφαλίζει, εκτός από ποιότητα και ταχύτητα στην προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης και μια σειρά προνομίων για τους πελάτες της. Σε συνεργασία πάντα με την ΕΚΟ, η εταιρία προσφέρει δυνατότητα πληρωμής σε 9 άτοκες δόσεις με όλες τις κάρτες Eurobank και επιπλέον 3% επιστροφή με τις κάρτες Eurobank Yes!, ενώ προσφέρει προνόμια και πόντους με όσους πληρώσουν με πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικό

2510 223071 

2510 220300

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

2510 391996

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα – Σάββατο      5:00 – 23:00


Κυριακή                          7:00 – 21:00

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ