ΚΑΥΣΙΜΑ

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των καυσίμων από 1963 με ιδιόκτητο πρατήριο στο κέντρο της Καβάλας και από της αρχές του 2020 δημιούργησε ακόμα ένα στον Αμυγδαλεώνα στο πολυχώρο που διαθέτει.

Από 1963 η εταιρεία προσπαθεί να γίνει συνώνυμο  με την ποιότητα την εξυπηρέτηση. Για την διασφάλιση του μέγιστου επιπέδου ποιότητας ασφαλείας, επενδύουμε στην ανάπτυξη και την συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, έτσι ώστε να σας παρέχουμε καθημερινή εξυπηρέτηση, εστιάζοντας στην ακρίβεια, την ταχύτητα την ποιότητα και την άμεση ενημέρωσή σας.

Όλα αυτά τα χρονια εισπράττουμε την εμπιστοσύνη που μας δίνεται όλοι εσείς, και σας ευχαριστούμε αλλά παράλληλα αντιλαμβανόμαστε το βάρος της ευθύνης και της εμπιστοσύνης

https://www.traditionrolex.com/28

Η ΑΦΟΙ ΠΟΥΛΟΙ από την έναρξη της δραστηριότητας της συνεργάζεται αποκλειστικά με την ΕΚΟ ( μέχρι το 1982 ESSO ) την μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαιοειδών στην ΕΛΛΑΔΑ

Την μοναδική με 3 ιδιόκτητα διυλιστήρια

Η εταιρεία με αυτή την μοναδική συνεργασία έχει την δυνατότητα να παρέχει εξελιγμένα και άριστης ποιότητας καύσιμα στον καταναλωτή παράλληλα συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΚΟ  πιστοποιώντας για ακόμα μια φορά την σωστή ποιότητα και ποσότητα προς τον καταναλωτή

Η εταιρεία διαθέτει 4 βυτιοφόρα που τα δυο από αυτά είναι κατάλληλα για διανομή μόνο καυσίμων κίνησης ( αμόλυβδη ,diesel economy ,diesel Avio )

Εξυπηρετώντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων για καύσιμα ( ΦΟΥΡΝΟΙ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ , ΣΚΑΦΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ κα )

Με εταιρεία συνεργάστηκε για τον  ανεφοδιασμό των μηχανημάτων της η εταιρεία που κατασκεύασε τον  αγωγό TAP ένα από τα μεγαλύτερα έργα  που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή τα τελευταία χρονια.

Τα πρατήρια μας δέχονται της κάρτες στάλου και όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

Το πρατήριο διατηρεί αντλίες για: ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΣΟΥΠΕΡ ΑΜΟΛΥΒΔΗ DIESEL (Πετρέλαιο κίνησης) Πετρέλαιο θέρμανσης Προμηθευτείτε πετρέλαιο θέρμανσης έγκαιρα και γρήγορα σε προνομιακές τιμές και με χρήση πιστωτικών καρτών.

Το πρατήριο καυσίμων της Καβάλας διαθέτει:

  • ΑΜΟΛΥΒΔΥ   95ΕΚΟΝΟΜΥ

  • DIESEL  EKONOMY

  • DIESEL Avio Double Filter

Το πρατήριο καυσίμων του Αμυγδαλεώνα  διαθέτει:

  • ΑΜΟΛΥΒΔΥ   95ΕΚΟΝΟΜΥ

  • DIESEL  EKONOMY

  • DIESEL Avio Double Filter

  • ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΕΚΟ RACING 98

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικό

2510 223071 

2510 220300

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

2510 391996

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα – Σάββατο      5:00 – 23:00


Κυριακή                          7:00 – 21:00